Om oss

Maria Parkskolan är en grundskola med stort fokus på varje elevs rätt att få lyckas i skolan. Här ska man få vara den man är. Vi hoppas att vårt arbete med trygghet och trivsel ska kännas och märkas så fort man kliver innanför dörrarna.

Välkomna hit för att bli emottagna av vår glada, engagerade personal och våra motiverade elever!

Vårt skolområde

Maria Park är ett nytt bostadsområde som håller på att växa fram runt de världsberömda engelska parkerna kring gamla borggården. Huvudbyggnaderna som tidigare varit ett sjukhus, byggdes på 1920-talet.

Vi har vår verksamhet i stora och pampiga lokaler. Våning för våning har renoverats och anpassats efter skolans behov allt eftersom elevantalet har ökat. Tack vare den fantastiska omgivningen inspireras vi mycket till utomhusaktiviteter.